Welkom bij 's werelds grootste onafhankelijke PR-bureau. Op de Zuidas in Amsterdam werken ruim zeventig mensen vanuit vijf teams: Corporate, Consumer Brands, Health, Technology en Digital. Wij zijn expert op het gebied van vertrouwen in organisaties en zijn sterk in het creëren, plannen en uitvoeren van corporate, crisis- en marketingcommunicatieprogramma’s voor (inter)nationale bedrijven en organisaties.

Edelman Brandshare

Edelman Brandshare

Brandshare is Edelman’s consumentenonderzoek dat de relatie tussen mensen en merken onder de loep neemt. Het doel is niet alleen te weten of en hoe mensen betrokken willen zijn bij merken, maar ook op wat het effect is op de businessdoelstellingen.

Uit de wereldwijde resultaten van het onderzoek blijkt dat mensen de relaties met merken veelal als eenrichtingsverkeer beschouwen (66%). Maar liefst 87% van de consumenten wereldwijd wil juist waardevolle verbintenissen aangaan met merken. Slechts 17% vindt dat merken dit momenteel goed doen. Er bestaat dus een enorm gat tussen de wens en werkelijkheid en daar ligt een grote kans voor bedrijven.

Lees meer over Brandshare op de Nederlandse Brandshare Newsroom.

Laatste blogposts

 • 6 november 2014

  Edelman Amsterdam twee keer op de shortlist van de European Excellence Awards

  Lees meer
 • 16 oktober 2014

  Brandshare: wie kan delen, kan vermenigvuldigen

  Lees meer
 • 10 juni 2014

  Gender equality – what can be done differently in Europe?

  Lees meer
 • 16 september 2013

  Wat merken kunnen leren van de Amsterdam City Swim

  Lees meer

Contact

Bezoekadres
Gustav Mahlerplein 66A
1082 MA Amsterdam

Contact us

Postadres
Postbus 7931
1008 AC Amsterdam
T: 020-30 10 980
F: 020-30 10 981
E: nl@edelman.com