Welkom bij 's werelds grootste onafhankelijke PR-bureau. Op de Zuidas in Amsterdam werken ruim zeventig mensen vanuit vijf teams: Corporate, Consumer Brands, Health, Technology en Digital. Wij zijn expert op het gebied van vertrouwen in organisaties en zijn sterk in het creëren, plannen en uitvoeren van corporate, crisis- en marketingcommunicatieprogramma’s voor (inter)nationale bedrijven en organisaties.

Shell Eco-marathon

Amsterdam, 23 april 2014Shell Eco-marathon is één van ‘s werelds meest uitdagende studentenwedstrijden op het gebied van innovatie, techniek en duurzaamheid die jaarlijks wordt gehouden in Europa, Noord- en Zuid Amerika en Azië. De competitie stimuleert de discussie over het vinden van duurzame oplossingen voor het mondiale energievraagstuk en geeft studenten en scholieren inzicht in de mogelijkheden van techniek. 

Voor Shell Eco-marathon 2014 (15 mei t/m 18 mei in Rotterdam) creëerden wij een teaser-video, met het thema ‘energie-efficiëntie’ als uitgangspunt en met de boodschap dat deze studenten echt iets bijzonders doen. In dit filmpje volgen we een dag uit het leven van een Shell Eco-marathon deelnemer – de technische held! – en zijn continue zoektocht naar het maximaliseren van de energie-efficiëntie.

Laatste blogposts

 • 16 oktober 2014

  Brandshare: wie kan delen, kan vermenigvuldigen

  Lees meer
 • 10 juni 2014

  Gender equality – what can be done differently in Europe?

  Lees meer
 • 16 september 2013

  Wat merken kunnen leren van de Amsterdam City Swim

  Lees meer
 • 3 september 2013

  Creatieve teaser video wint Shell Visual Identity & Communications Excellence Award

  Lees meer

Contact

Bezoekadres
Gustav Mahlerplein 66A
1082 MA Amsterdam

Contact us

Postadres
Postbus 7931
1008 AC Amsterdam
T: 020-30 10 980
F: 020-30 10 981
E: nl@edelman.com